23.2.2015

Olennaisia taustatietoja

Hei ja tervetuloa uuteen blogiini! 


Tämän blogin tarkoitus on antaa ohjeita ja vinkkejä koiralle opetettaviin temppuihin ja kannustaa omistajia viettämään laatuaikaa lemmikkiensä kanssa. Tottakai ohjeita voi soveltaa myös muille eläimille, kuin koirille.

Päivitys: Blogi keskittyy nykyään temppujen lisäksi Tipsun arkeen, koulutukseen, valokuvaukseen ja moneen muuhun aiheeseen.
koirablogi temppuohje ensimmäinen postausIdea blogin perustamisesta tuli siitä, että olen itse kaivannut tällaista blogia. Haluan tarjota muille mahdollisuuden paikkaan josta olisi apua temppuiluharrastukseen.
Osa tempuista ovat itse keksimiäni, osa muilta kopioituja. Kaikki täällä jaettavat ohjeet kuitenkin keksin ja kokoan itse kasaan. Pyrin suunnittelemaan ne mahdollisimman selkeäksi. Yritän myös havainnollistaa ohjeita videoin ja kuvin, mutta se tuottaa vaikeuksia kuvaajan puuttuessa. Toivonkin teiltä lukijoilta mahdollisimman paljon temppuideoita, parannusehdotuksia ja muutakin palautetta kommentein. Tarvitsen teidän apua, jotta voin tehdä blogista mahdollisimman hyvän ja selkeän.

Satunnaisesti blogissa voi esiintyä postauksia myös muusta koiran aktivoinnista, mutta muuten pyrin pysymään temppuohjeissa.

Postaustahdista en osaa vielä kertoa, mutta toivotaan kuitenkin että koulunkäynniltäni ehdin tätä puuhaa tehdä mahdollisimman usein. Lukijaksi liittyessäsi saat kätevästi tiedon uusista postauksista. Ilmoitan myös uusista postauksista Petsie -verkkopalvelussa mainosta blogia -palstalla.Antoisia luku- ja temppuiluhetkiä toivottaa
Tipsu ja hänen arvoisa kirjurinsa

4 kommenttia:

 1. Ihanaa nähdä blogi, joka valmisteltu valmiiksi asti jo ensimmäistä postausta varten! Usein näkee sellaisia, että ensimmäisessä postauksessa lukee "Moi, tämä on mun uusi blogi liittykää lukijaksi"- tyylisiä blogin aloituksia. En tiedä oletko aiemminkin kirjoittanut blogia, mutta itselleni ainakin tuli sellainen olo, että kokemusta saattaa löytyä ;) Ainakin huomaa, että on panostettu!

  Ja parasta tässä on se, että olen itsekin kaivannut tällaista blogia! Usein näkee monien koirien tekevän kaiknelaisia temppuja ja ajattelee opettavansa ne omallekin, mutta esteeksi tulee: "miten opetan sen?". Taika 10kk osaa kyllä melko paljon kaikenlaista ja lisää on tarkoitus opettaa, mutta nyt ollaan pidetty tempputaukoa :)

  Ehdottomasti liityn lukijaksi ja todella innolla odotan ensimmäistä "kunnon" postausta! :) Käy toki kurkkaamassa minun blogi, jos yhtään kiinnostaa. Siellä on pääasiassa koira- ja heppajuttuja, mutta myös hieman valokuvausta toisinaan.
  heppailualalla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ensimmäinen blogi tämä on, mutta tykkään panostaa blogin ulkonäköön ja siihen että sitä olis mahdollisimman helppo ja mukava lueskella :) käyn ehdottomasti katselemassa sinunkin blogia.

   Poista
 2. Tätä blogia jään kyllä mielenkiinnolla seurailemaan. Täältä tulen löytämään varmasti monta temppua joita opettaa bernilleni :)

  Käy ihmeessä tutustumassa blogiini: http://vuonna2014.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät ja tervetuloa! Kävinkin juuri kurkkailemassa blogiasi ja vaikuttas tosi kivalta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!