20.4.2015

Onko se edes koira?

Tiedättehän sen tunteen, kun olette ottaneet koirastanne komean sarjan kuvia, ja niistä löytyy ehkä yksi siedettävä?
Itse omistan markkinoiden halvimman järkkärin ja melkoisen rauhattoman koiran. Ongelma on siis enemmän kuin tuttu. Ottaessani kuvia, selailen niitä välillä läpi ja poistelen epäonnistuneet. Välillä silmään pistää kuitenkin ne "epäonnistuneet aarteet", joissa koiran ilme on niin kummallinen kuin vain voi olla, mutta kuva ei kelpaa julkaistavaksi. Eihän niitä tietenkään voi poistaa! Ne kuuluu säilyttää pelkästään sitä varten, että jälkeenpäin niille voi naureskella. Tässä postauksessa paljastan teidän iloksenne omat aarteeni, joille hihittelen teiltä piilossa. Päästänkin Tipsun kertomaan, mitä näissä tilanteissa tapahtuu. Ehkä se osaa selittää paremmin omaa järjenjuoksuaan kuin minä?

tempputaituri


"Oli jääny hampaankoloon edelliseltä aterialta pari maissinjyvästä. Sehän on ihan hirveen häiritsevää niin kaivelin ne sitten pikasesti pois. Ei tässä sen kummempaa tapahtunu."


koirablogi

"No hei, mun mielestä tämä on just ihan niitä parhaimpia otoksia. Asennon olin miettinyt jo valmiiks just niinku huippumallitki tekee. Ylimielinen nokan nosteleminen myös kuvastaa hyvin luonnetta. Ainut mikä tässä kuvassa mättää, on se, että horisontti on aivan vinkkelissä. Se onkin mamman syytä eikä minun."

IMG_8084


"Tää on mun henkilökohtainen suosikki. Mamma otti minusta ja Ticosta kaverikuvia. Pamautin sitten aivan huikeen vitsin, jotta Ticokin vähän hymyilis kuvassa. Eihän toi sitä tietenkään ymmärtänyt kun on niin piiloblondi. Vitsi oli kyllä omasta mielestä niin hauska, että nauroin aikasta makosasti niinku kuvastakin vois päätellä!"

sekarotuinen

"Hienoja pönötyskuvia oltiin tuossa pikkutiellä ottamassa. Mamiskuukkeli ei antanut mulle niitä nappuloita jotka vaikuttaa mun kuolantuotantoon. Mulla jäi sitten nuo huulet tolleen ikeniin tahmasesti kiinni ku niin kuivas suuta. Näytän tässä kyllä vähän noita-akan ja oravan risteytykseltä. Nättejä otuksia onneksi kummatkin niin ei tarvii hävetä."

koirablogi

"Tämä jos joku kuuluu niihin todellisiin aarteisiin. Tiesin, että päivällä on kuvaukset niin alotin heti aamusta tän liskoposeerauksen harjottelun. Onnistuinki aika hyvin. Enää tarvis photoshopata tuohon kielen päälle kärpänen niin olis jo tauluainesta tässä."

kurre

"Mamma puhu siinä jotain bannerikuvan ottamisesta. Olin heti vähän paniikissa, että miks just nyt ku kello juoksi kohti päivän joogahetkeä. En pystyny enää estämään mammaa vetämästä mua kuvauksiin kun olin jo niin joogan lumoissa. Mentiin sitten tuohon ottaan niitä kuvia ja päätin, että yhistän nää aktiviteetit. Joogahetki ja kuvaukset samaan aikaan oli aivan loistava juttu! Tässä kuvassa keskityin just mmm-liikkeeseen."


Siinä ne tulivat. Upeimmat kuvat upeimmasta koirasta. Lähtiskö muutkin bloggaajat julkaisemaan aarteensa kaikkien nähtäville?

11 kommenttia:

 1. Täähän on hyvä idea :D Pitää meidänkin jossain vaiheessa toteuttaa tällainen.

  VastaaPoista
 2. Ai että, nauroin maha kippurassa tuota viimeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meidän pieni joogailija :D

   Poista
 3. Ihan sika hyvii kuvii!
  Mä nauroin ihan sikana!!!

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä ns. epäonnistuneet kuvat on juuri niitä parhaita, ne kertoo siitä aidosta elämästä koiran kanssa ja hauskoista hetkistä. Toki hienoissa maisemissa otetuissa poseeraus kuvissakin on oma viehätyksensä, mutta itse pidän enemmän juurikin noista arkisemmista kuvista. Niitä saa usein jälkeenpäinkin nauraa vedet silmissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä totta! Itellä tulee otettua kännykällä arjessa kaikista hauskoista hetkistä videota ja kuvia. Niitä kun sitten katseleen niin tulee kyllä hyvälle tuulelle :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiva päästä näkemään teidän aarteet :D

   Poista
 6. Hauska postaus ja päätin itsekin toteuttaa. Tässä meidän postaus. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!