29.6.2015

Hempeitä keijukaiskuvia


koirakuva koirablogi


valokuvausblogi


koirablogi valokuvaus 


koira valokuvaus

koiravalokuvausTiedättehän ne ylisöpöt vauvakuvat, joita on netti pullollaan? Nappasin idean näin etevästi koirakuvaukseen ja laitoin tälle karvavauvalle suloisen kukkapannan päähän. Oliskohan pitänyt vielä raukka peitellä kehtoon ja laittaa röyhelöhame päälle. Joka tapauksessa Tipsua ei vahingoitettu kuvauksissa, vaikka se siltä vähän näyttääkin. Toteutin kuvat laittamalla seinälle valkoisen lakanan ja ohjaamalla Tipsun pakastekuivattujen kanapalojen avulla lakanan päälle. Gimpillä sitten muokkasin taustan epätasaisuudet pois ja säädin muutenkin paremmiksi. Tipsu on jo ammattimainen kuvauskohde - lähes koko ajan katse on suunnattuna kameraan, eikä äkkinäisiä liikkeitä kummemmin tule. Pään päällä olevat rekvisiitatkaan ei häiritse. Mistään en vaan saa revittyä iloisuutta siihen, vaikka se ihan tyytyväisenä poseeraa. Lelut ja kuvaajan iloiset lässytykset ei vois vähempää kiinnostaa.

4 kommenttia:

 1. Oi että ihania kuvia! Kieltämättä, kukkapanta sopii todella hyvin Tipsulle, vaikka koira itse ei olisi aivan samaa mieltä:)

  VastaaPoista
 2. Haha, näen melkein mielessäni sellaisen babypinkin hattaraisen mekon tuossa kokonaisuutta koristamassa.

  Meillä kaikista koirista Tahvo eli sekarotuinen on aivan mahtava kuvausmannekiini. Sille aina riittää kun vähän osoittaa jotain kannonnypykkää, niin se jo rientää paikalle ja ottaa asennon sen päällä ja odottelee, kun kiertelen kuvaamassa jokaisesta ilmansuunnasta. Ja sitten niistä noin paristakymmenestä kuvasta onnistuu yksi.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin tuppaa vika olemaan kuvaajassa tai kamerassa, kun suurin osa kuvista ei onnistu :D Koira kyllä hoitaa hommansa, mutta kaiken muun kanssa saa taistella!

   Poista

Kiitos kommentistasi!