19.11.2015

Joululahjatoiveet ja -tarpeet

Joulu lähestyy hitaasti, mutta varmasti, ja nyt jokainen miettii siellä kuumeisesti, mitä ostaisi koiralle tai hullulle koiranomistajalle lahjaksi. Nyt, kun olen sairaana kotona, minulla onkin aikaa auttaa siinä!

Keräsin pariin kollaasiin tuotteita, joiden ajattelisin kelpaavan kelle tahansa koiranomistajalle. Ensimmäisessä kollaasissa on sellasia tuotteita, mistä luultavasti ostan edes jonkun Tipsulle. Nuo on  juttuja, joiden ostamista olen kauan pohtinut, mutta jotka ei ole aivan välttämättömiä. Tällä hetkellä meillä ei ole mitään must have -tarvikkeita ostoslistalla, mutta ainahan voi pohdiskella kaiken "tarpeellisen" ostamista. 


tarpeellista ja hyödyllistä


1. Sadetakki. Kuvassa sadepomppa, joka on malliltaan mun suosikki - suomalaista käsityötä ja huippu istuvuus. Kurakeleillä sisäkoiran omistavan pelastava enkeli. Meillä ei toistaiseksi sadetakkia ole, koska Tipsu on melko nopea ja helppo pyyhkiä kuivaksi ulkoa tullessa. Tämä me tarvitaan kuitenkin siks, että koira suostuis sateella lenkille. Tipsua ahdistaa selkään ropisevat pisarat ja luulempa, että sadetakki ainakin osittain helpottais asiaa.


2. Heijastintuotteita. Kukapa ei tarvitsis näillä keleillä? Tipsulla on tällä hetkellä halpa heijastinliivi, joka joten kuten ajaa asiansa. Minulla taas ei ole ollenkaan, vaan puen päälleni usemman "irtoheijastimen" silloin kun ne ovat tarpeen.


3. Heijastava flexi ja siihen kiinnitettävä valo. Tuon uuden fleximallin nauha on heijastavaa materiaalia. Meillä meni flexi kesällä rikki, enkä ole vieläkään saanut vietyä sitä takaisin liikkeeseen. Jos se menee takuuseen niin taidan ottaa tämän heijastavan version tilalle.


4. Orbiloc -turvavilkku koiran näkyvyyden parantamiseksi. Hyviksi kehuttuja, mutta huh sitä hintaa yhdestä valosta..


5. Tossut paleleviin ja herkkiin tassuihin. Maantiesuola kuivattaa tassuja ja muutenkin koirat palelevat hepoiten tassunpohjista. Tipsu käyttää pakkasella itsetehtyjä tossuja - se palelee tassuista tosi helposti. Nuo meidän tossut kylläkin märemmillä keleillä päästää veden läpi, joten kaupasta täytyis ostaa vedenpitävät versiot. 


Toisessa kollaasissa ne jutut, mitä ainakaan me ei oikeasti tarvita, mutta jotka kuuluvat "pakko saada -kategoriaan". 

ja ne tärkeimmät

1. Neroko -koiranpeti, joka on suomalaista muotoilua. Välillä ihailen näitä design -koiratarvikkeita, mutta eihän me niitäkää tarvita, eikä ole varaakaan laittaa paria sataa pelkkään petiin. Ehkä joskus, kun voitan lotossa (eh..en lottoa) ja asun omassa kodissa...

2. Aktivointipelejä on kaapit täynnä, mutta silti uudet jaksaa ihastuttaa. Kong Wobbler ja Green -ruokakuppi virkistää aivotoimintaa ja hidastaa hotkijaa - thadaa.

3. Viehättävä sisustuelementti koirakotiin. Hahah, olishan tuo hieno, yksilöllinen ja moderni!

4. Makuupussi! Tipsu ja monet muut lämpöä palvovat koirat varmasti rakastuis tähän!

5. Luita ja herkkuja. Kaapit täynnä näitäkin, mutta pitäähän jouluksi aina saada lisää. 

6. Ruokakuppiteline (kuva pinterestistä). Tämä yksilö on ihanan näköinen, mutta epäilen, että lapset istahtaisivat siihen vahingossa ja peppu kastuisi. Liikaa penkin näköinen. Tipsu on liian matala ylettääkseen syömään tuosta ja se tarvitsee sen verran ison vesikupin, ettei se mahtuisi tuohon, Niin, ja se syö ruokansa aktivointikupista, joka ei myöskään sopisi tuohon...

Lahjotteko te koirianne? 

6 kommenttia:

 1. Orbiloc maksaa itsensä kyllä takaisin tosi nopsaan. Kerran se kirpasee. Ei tosiaan mikään muu valo pysty kilapilemaan orbilocille. Se on kannattava ostos! ja hei meillä on tuo green- kuppi, mutta niin ei se oikein syömistä hidasta, ehkä 2 sekuntia :DD

  Luultavasti lahjon enemmän itseäni kuin koiraa, just tilasin BOT takin, tosin se tulee kyllä tarpeeseen. Ja pomppakin on ostoslistalla, ehkä se sitten joululahjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se varmasti onkin. Täytyy miettiä, että tulisiko meillä niin paljon käyttöä sille että kannattais ostaa :) Ahaa, meillä on tällä hetkellä tuollainen koukeroinen hotkimisenestokuppi, joka hidastaa melko paljon. Eli green -kupilla tuota ei siis kannata syrjäyttää :D

   Itsensä lahjominen on kyllä mukavempaa ;)

   Poista
  2. Orbiloc kyllä oikeasti kannattaa. Käytettiin ennen jotain ihan halpisvaloja, niitä sai viikon välein olla ostamassa aina uuden. Halvimmillaan sellanen maksaa kolme, neljä euroa, jolloin ollaan alle kahdessa kuukaudessa Orbilocin hinnassa. Ja meillä toinen Orbiloceista on jo kolmatta talvea käytössä. Toinen on vasta toista vuotta, koska ostin sen viime vuonna.

   Ja tosiaan nuo ahmimisenestokupit toimivat aika pitkälle eri tavalla eri yksilöiden kanssa. Tutun koira vetelee millä tahansa muulla tyylillä ruokansa siihen viiteen sekuntiin. Tuolla Green-kupilla he ovat saaneet ajan venytettyä viiteen minuuttiin.

   Poista
  3. Tipsulla on ollut nyt käytössä juurikin joku halpa vilkkuvalo, joka aiheuttaa mulle päänsärkyä. Luulen, että jos tuon orbilocin ostan niin täytyy pitää sitä sillä pysyvällä valolla, jotta ei tarvitse silmät kiinni kävellä.

   Riippuu varmaan myös koiran kuonon mallista, tuo ruokakuppien tyhjentäminen. Tipsulla on aika puikkonokka niin luulen, että green -kuppi tyhjenee nopeammin kuin tuo tämänhetkinen. Aika arvailua taitaa noiden ostaminen olla.

   Poista
 2. Meillä Green -kuppi auttaa hidastamaan hotkijan ruokailuja. :) Orbiloc on kallis (neljästä koirasta kolmelta se vielä puuttuu), mutta on joka euron arvoinen. Plus pitkä takuu, kestävyys ja huoltopaketit . Takuu oikeasti toimii - uusi saatiin tilalle kun vanha temppuili. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että teillä auttaa! Tuo takuu antaakin tuosta orbilocista vielä paremman kuvan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!